Comod si rapid

Comenzi online

Alegi online, comanzi prin mesaj sau telefon si noi livram la timp.

Facem ce iubim

Iubim ceea ce facem

O cofetarie despre care afli prin recomandari si care si-a câstigat în timp credibilitatea în ceea ce priveste mentinerea calitatii produselor si imbunatatirea serviciilor; iata cum se prezinta Cofetaria Cream Bacau.
//www.cofetariacream.ro/wp-content/uploads/2020/05/Cofetaria-Cream-Bacau-bunatati-12.jpg

Comenzi online - Cofetaria Cream Bacau

 

Comanda tort la cofetariacream.ro pentru partenerul de viata sau cel de afaceri sau pentru parintii tai pe care, poate, uneori i-ai neglijat. Pentru  comenzi tort in Bacau , exista o cofetarie online pe care te poti baza - cofetariacream.ro. Suntem rapizi, suntem isteti si stim sa onoram orice comanda de tort intr-un mod super profesionist. Pentru  comenzi torturi  speciale, scrie-ne sau suna-ne si haide sa gandim impreuna surpriza.

Ai uitat o aniversare sau un moment important din viata celor dragi tie? Daca vrei o livrare tort ultra rapida si profesionista, comanda acum. Pentru  livrari torturi in Bacau, in regim de urgenta, cofetariacream.ro este solutia ideala. Pentru un cadou perfect, orice livrare tort poate fi insotita de un buchet de trandafiri sau o sticla de sampanie.

Alege un tort la comanda pentru persoanele importante din viata ta. Orice tort la comanda poate fi personalizat asa cum iti doresti. Suntem flexibili pentru tine, astfel incat sa poti oferi surprize placute persoanelor importante din viata ta. Alege cofetariacream.ro pentru  torturi la comanda Bacau. Pentru ca suntem cei mai buni in livrarea de torturi la domiciliu.

Surprize dulci - Cofetaria Cream Bacau

 

Cofetaria Cream te ajuta sa le poti face celor dragi o surpriza dulce, pregatita cu dragoste de cofetarii de aici. Un dulce cadou, o surpriza non-conformista sau un model cu personalitate, tortul de la Cofetaria Cream va oferi o nota exclusivista evenimentului tau, transformandu-l intr-unul de neuitat. Vino cu o sugestie sau o fotografie, iar cofetarii nostri priceputi vor avea grija de comanda ta!

Sau poate iti doresti sa impresionezi pe cineva cu un cadou mai complex, un tort special si o sticla de vin pe masura sau de ce nu o sampanie... 

Contacteaza-ne si gasim impreuna solutia cea mai potrivita pentru a oferi un clipa unica si delicioasa de fericire.

849
799

Livrari la domiciliu - Cofetaria Cream Bacau

 

Cofetaria noastra asigura livrari la domiciliu pentru produsele comandate.

Intrucat unele produse nu se afla in oferta zilnica a cofetariei, comanda va putea fi onorata in functie de celelalte comenzi existente, in functie de cantitatea comandata si de termenul de livrare. Va vom confirma telefonic posibilitatea onorarii comenzii dupa lansarea acesteia.Comenzile se preiau in limita capacitatii de productie.

Termenul recomandat pentru o comanda este de cel putin 2 zile  inaintea ridicarii comenzii.

In cazul in care doriti certificat de conformitate pentru produsele livrate sau factura fiscala, va rugam sa mentionati acest lucru cand lansati comanda.

* livrarea produselor este conditionata de efectuarea platii aferenta comenzii.
* taxa de livrare 15 lei in orasul Bacau si zona metropolitana: Barati, Gheraiesti, Holt, Lilieci, Magura, Margineni, Letea Veche, Serbanesti;
* taxa de livrare 25 lei pentru livrari in localitatile: Luncani, Podis, Hemeiusi, Saucesti, Bogdan Voda;
* taxa de livrare in afara orasului Bacau, in alte localitati decat cele mentionate mai sus, se calculeaza in functie de numarul de km.
* Transportul in orasul Bacau, pentru comenzi cu valoare de minim 250lei, este GRATUIT.

Suntem pe Facebook Messenger